VoIP Telefonie

Bellen kan voordeliger...via uw internetverbinding VoIP

Hosted Voice over IP – kort gezegd VoIP – is telecommunicatie waarbij u kunt bellen, gebeld worden en over vele functionaliteiten beschikt zonder dat u een eigen telefooncentrale heeft. Bellen en gebeld worden gaat voortaan via uw IP-verbinding, of via uw internetverbinding. VoIP is het alternatief voor vaste telefonie en u bent met VoIP maximaal flexibel. Het is uitstekend geschikt voor kleine en/of groeiende organisaties.

Waarom overstappen naar VoIP telefonie?

Kostenbesparing

Bellen met VoIP bespaart gemiddeld vele procenten op uw totale belkosten. Daarnaast gelden er hogere besparingen voor buitenlandse gesprekken.

Extra functionaliteiten

U beschikt over tientallen professionele functies waarvan u als ondernemer veel profijt kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan de follow-me mode; hiermee kunt u bij een inkomend gesprek meerdere toestellen tegelijkertijd over laten gaan. Of deze na enkele seconden doorschakelen naar een ander toestel of uw mobiele telefoon.

Plaats onafhankelijk

Uw telefoonnummers kunnen op elk gewenste plek flexibel op kantoor maar ook thuis worden gebruikt. Hierdoor is het voor uw bedrijf mogelijk om aanzienlijk te besparen door afname van het aantal telefoonlijnen, vermindering van gesprekskosten en een grote toename van flexibiliteit.

De voordelen van VoIP van PayEasy Telecom Solutions

  • Kwaliteits- en servicegericht
  • Lage maandelijkse kosten
  • Voordelige beltarieven
  • Locatie onafhankelijk
  • Uiterst flexibel
  • Eenvoudig en goedkoop aan te leggen

Voor het bellen via VoIP is het een vereiste dat uw telefoons VoIP geschikt zijn om de digitale signalen om te zetten in spraak. De apparatuur welke nodig is voor deze wijziging kunt u eventueel bestellen bij PayEasy Telecom.

VoIP telefoons zien eruit als normale telefoons. Het verschil zit echter in de aansluiting die wordt gebruikt, de aansluiting zorgt ervoor dat de VoIP-telefoon direct kan worden aangesloten op het internet. Alle software en hardware benodigd voor het functioneren is geïntegreerd in de VoIP-telefoon, doordat deze dienst voor bedrijven is gebaseerd op maatwerk dient u voor de kosten van de VoIP-telefoons contact opnemen met ons. Indien u beschikt over een eigen VoIP telefoon is het mogelijk deze op ons netwerk aan te sluiten, voor de juiste instellingen ontvangt u van ons hiervoor de nodige informatie.

Voor VoIP heeft u geen aparte telefoonbekabeling nodig.


Zakelijk VoIP

  Naast kostenbesparing doordat de belminuten voor u goedkoper worden zijn er veel mogelijkheden om de workflow te optimaliseren door gebruik te [...]

Meer weten?...

Voordelen

VoIP en capaciteit Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één VoIP trunk is nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal uw [...]

Meer weten?...

Aandachtspunten

  De onderliggende, gebruikte techniek van computernetwerken is niet primair bedoeld voor VoIP maar kan hiervoor prima aangepast worden. Het is [...]

Meer weten?...

Hardware

Hardware voor VoIP Om gebruik te maken van VOIP zijn aparte telefoontoestellen nodig.   Deze zijn -net als gewone telefoontoestellen- in alle soorten [...]

Meer weten?...