Over ons

De organisatie

PayEasy is een snel groeiend bedrijf dat zich sinds de oprichting heeft ontwikkeld tot een toonaangevende aanbieder van data-en communicatiediensten. Het VoIP-platform dat wij hiervoor gebruiken, is volledig in eigen beheer ontwikkeld, en geldt als toonaangevend in de telecom wereld. Als totaalleverancier van telefonie-oplossingen geloven wij in de kracht van een juiste klantbenadering. Bij ons treft u dan ook alle denkbare disciplines in één hand. Van productontwikkeling tot klantenservice en van advisering tot in gebruikstelling. Ons aanbod aan producten en diensten is al net zo compleet. Van toestel tot telecomverbinding.

Missie

Wij streven constant naar het realiseren van een blijvend onderscheidend vermogen door aantoonbaar toegevoegde waarde te leveren op de aangeboden diensten en producten. Wij zijn pas tevreden als onze klanten over een langere periode gelukkig zijn met de kwaliteit van de afgenomen telefonie- en datadiensten. Maar ook een blijvende hoge klanttevredenheid is voor ons nooit reden om achterover te leunen.

Visie

Elke dag weer zetten wij ons voor meer dan 100% in om onze hoogstaande innovatieve producten te optimaliseren en andere aanbieders twee stappen voor te blijven. Onze professionele bedrijfsvoering zal altijd in goede harmonie zijn met persoonlijke aandacht voor onze klanten.

 

Onze vier kernwaarden

  • Persoonlijke aandacht
    Superieure dienstverlening staat in onze beleving aan de basis van een succesvolle samenwerking. Persoonlijke aandacht en een verdieping in uw business en uw uitdagingen zijn echter net zo belangrijk om er het maximale voor u uit te halen. Voor u betekent dit onder meer dat wij er voor zorgen dat u een vast aanspreekpunt hebt binnen PayEasy.
  • Professioneel
    Onze medewerkers zijn niet alleen bevlogen en maximaal betrokken bij uw business; ze behoren ook nog eens tot de besten op hun vakgebied. Voor u betekent dit een garantie dat wij onze diensten tijdig opleveren binnen het afgesproken budget. U kunt er op vertrouwen dat uw organisatie altijd bereikbaar blijft, 24 uur per dag, zeven dagen per week.
  • Innovatief en flexibel
    Vanuit onze diepgaande kennis van de jongste technische ontwikkelingen investeren wij structureel geld, tijd en energie aan innovatie. Alleen het beste is immers goed genoeg voor u. Onze innovatieve diensten zijn al voorbereid op maatwerkoplossingen. Voor u hebt dit als voordeel dat u uw telecommunicatievoorzieningen snel, eenvoudig en binnen een maximale prijs-/prestatieverhouding kunt aanpassen aan veranderde omstandigheden.